Top
Home  ::   Web-Marketing  ::   Online Back-up  ::   Actie Eset Antivirus  ::   Online Spamfilter  ::   Webhosting & Ov.
Welkom bij Backup Data Service, de nieuwe kijk op Online Backup.
 

Iedere ondernemer is er zich van bewust dat het uitvallen van computers een aanzienlijke bedreiging vormt voor de continuïteit van de bedrijfsvoering.
De hoeveelheid opgeslagen bedrijfskritische gegevens neemt met de dag toe. Of het nu een grote óf kleine onderneming is, deze dreiging is voor ons allemaal bijna even groot risico. Denk nooit dat het u niet zal overkomen!

U houdt vast wel eens van een verrassing.....
Maar voor een back-up kiest u toch liever voor een stuk zekerheid.

Het op een verantwoorde wijze veiligstellen van belangrijke (bedrijfs)gegevens is harde noodzaak.

Het maken van de dagelijkse back-up, met de huidige systematiek, levert in de praktijk behoorlijk wat problemen op. Naast de aanschaf van dure apparatuur en complexe back-up systemen is de menselijke factor hierin de meest zwakke schakel. Dan hebben we het nog niet gehad over de problemen bij het terughalen (restoren) van de gegevens.
Denk vervolgens aan de dagelijkse discipline van het extern bewaren van tapes, harddisks, zipp drives etc., want slaat u deze niet buitenshuis op, dan is de back-up, ingeval van een calamiteit, eigenlijk zinloos.

Het zeer gebruiksvriendelijke Online Back-up en Restore systeem van BackupDataService is voor ú de beste oplossing voor dit praktische probleem.

BackupDataService zal u daarbij graag van dienst zijn. Een betere verzekering tegen data verlies is er niet en een veiliger situatie zult u zich niet kunnen wensen. 

 
 
2022 All Rights Reserved