Top
Home  ::   Web-Marketing  ::   Online Back-up  ::   Actie Eset Antivirus  ::   Online Spamfilter  ::   Webhosting & Ov.
Onze nieuwe kijk op Marketing
 

Op onze home page hebben we al aangegeven dat er in de Internet wereld door de verdergaande ontwikkelingen een continue verschuiving van diensten en producten plaats vindt.

Op het gebied van Marketing heeft het internet misschien wel de grootste verschuiving veroorzaakt. Alles is namelijk direct meetbaar te maken. Google Analytics is daar wel het meest frappante voorbeeld van.

Niet voor niets is het internet daarom hard op weg om één van de snelst groeiende marketingkanalen te worden.

Er kan tegenwoordig veel op marketing gebied. Was het vroeger alleen een folder of een per post verzonden brochure of catalogus of een advertentie in de krant of tijdschrift.
Nu versturen we massa's persoonsgerichte nieuwsbrieven per e-mail aan onze klanten, meten vervolgens wie er gekeken heeft en hebben we een website, die weliswaar wel gevonden moet kunnen worden, maar waar u wel alles over uw bedrijf en producten op een presenteerblaadje kunt publiceren.

Door gebruik te maken van één of meer van deze nieuwe middelen kan de ondernemer zich vele malen duidelijker profileren en bekend maken in de markt dan de periode voor het Internet.

Plaza ITP, heeft zich in de loopt der jaren gespecialiseerd in deze markt, met name op het gebied van de vele mogelijkheden die het internet ons te bieden heeft.

Van een buitengewoon krachtige nieuwsbrief applicatie, zoekmachine optimalisatie van uw online winkel en/of website, het schrijven van advertorials tot adverteren op het web.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de 'nieuwe' marketing en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

info@plazaitp.nl óf
bel ons gewoon op M: +31653845306 en vraag naar André Ladestein

 
 
2023 All Rights Reserved